Blogi Somepuutarhuri Johanna Rönnlöf

Kasvimaan perustaminen lupiinipöheikköön

Vihdoin pääsen näyttämään teille puutarhaa ihan oikeasti, eli tervetuloa ensimmäisen videon pariin! Toivottavasti nautitte, itsehän olen aivan täpinöissäni edelleen!

Tässä videossa fiiliksiä maallemuutosta ja kasvimaan perustamisesta lupiinipöheikköön. Sivutaan myös vähän esikastatusta ja lehtokotiloita.

Muista ottaa Kotipuutarhan Youtube -tili seurantaan ja kommentoikaa myös mitä piditte videosta, heräsikö kysymyksiä, tai mitä aiheita haluaisit käsiteltävän seuraavissa videoissa? Ootko itse perustanut kasvimaata pöheikköön ja mitä vinkkejä antaisit siihen liittyen?

 

  1. 5.8.2021
    Hei!
    Kommentoin ehkä väärin Facebookkiin. Mutta näyttää tutulta paitsi, että sinulla on parempaa maata, sillä minä perustin pihani lähes metsään ja työ jatkuu edelleen, vaikka aloituksesta on jo yli 10 vuotta.

    • Hei, kiva kun kommentoit :) Siis voin vain kuvitella mikä työ on sinullakin ollut, huhhuh! Mutta niinhän ne väittää, ettei puutarha tule koskaan valmiiksi. Mä en ole kyllä vielä ihan siinä vaiheessa, että tajuaisin sitä… Tässä kohtaa on juurikin suuret suunnitelmat haaveissa ja mielessäni näen miltä kaikki näyttää sitten _valmiina_ :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lähetä kommentti

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 29 €
Tilaa nyt