DIGIPALVELUN OHJE

Uusi kotipuutarha.fi sivusto julkaistu hiljattain ja osa sivuston teknisistä toiminnallisuuksista on vielä osittain testausvaiheessa. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä rekisteröitymisessä ja kirjautumisessa ja teemme parhaamme, että tekniikka saadaan toimimaan kaikilta osin mahdollisimman pian.

Kirsikka-symbolilla merkityt artikkelit ja näköislehdet avautuvat vain, jos sinulla on voimassa oleva digitilaus tai lehti+digi-tilaus. Alle vuoden mittaisiin, tarjoushintaisiin tilauksiin ei yleensä sisälly digi.

Näköislehtiä ja kirsikka-symbolilla merkittyjä artikkeleita voi lukea 4 tuntia yhdellä kirjautumisella. Sen jälkeen järjestelmässä tapahtuu aikakatkaisu ja sinun on kirjauduttava uudelleen jatkaaksesi lukemista.

Järjestelmässä ei ole Kirjaudu ulos -nappia. Sivustolle kirjautuminen säilyy selaimen välimuistissa 4 tunnin ajan vaikka selaimen välillä sulkisi. 

Rekisteröityminen

Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee rekisteröityä. Siihen tarvitset asiakasnumerosi, jonka löydät lehden takakannesta, sähköpostiin tulleesta tilausvahvistuksesta tai laskusta.

Rekisteröitymisessä määrittelet sähköpostiosoitteen ja salasanan, joilla myöhemmin kirjaudut sivustolle. Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti.

Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, joka klikkaamalla viimeistelet rekisteröitymisen. Huomaathan, että vahvistusviesti voi mennä myös Tarjoukset- tai Roskaposti-kansioon sähköpostiohjelmasi asetuksista riippuen.

Kirjautuminen

Kun olet kerran rekisteröitynyt, voit jatkossa kirjautua Kotipuutarhan nettisivuille sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Jos sinulla on voimassa oleva tilaus, johon sisältyy digi, pääset kirjautumalla lukemaan kirsikka-symbolilla merkittyjä artikkeleita ja näköislehtiä. Kirjaudu-linkin löydät myös nettisivujen yläosasta.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 5 numeroa vain 29 €
Tilaa nyt