Kilpailut


Äänestä numeron 8/2017 kiinnostavin juttu!

Osallistu arvontaan valitsemalla uusimman numeron kiinnostavin juttu ja kerro myös, mikä juttu jäi lukematta. Arvontaan osallistuvat kaikki viimeistään 30.8.2017 saapuneet vastaukset.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken neljä Naturally European -sarjan tuotepakettia, joissa on käytetty vain parhaita raaka-aineita: eteerisiä öljyjä ja aitoja kasviöljyjä. Pakettiin kuuluu täyteläinen käsivoide, nestesaippua ja palasaippua.

Yhden palkinnon arvo on 38 €.

OSALLISTU LUKIJAKILPAILUUN
Kotipuutarhan yleiset kilpailusäännöt


Elokuun kilpailu – Oletko sinä intohimoinen keittiötarhuri?


Kotipuutarhan kesäkuvakilpailussa etsitään intohimoisia multasormia. Elokuun kilpailuajankohta on 1.–31.8.2017 ja teemana on keittiötarha, kasvimaa ja kasvihuone.

Kilpailu käydään Kotipuutarhan Facebook-sivuilla. Osakilpailut starttaavat aina kuukauden 1. päivänä. Kilpailuun voi osallistua itse tai voi toimia ilmiantajana eli ilmoittaa ystävän mukaan kilpailuun. Ilmianto tulee tapahtua ystävän luvalla. Osallistuminen tapahtuu lataamalla puutarhakuva, kilpailijan nimi ja paikkakunta sekä lyhyt tekstikuvaus Kotipuutarhan Facebook-seinälle kilpailupäivityksen alle. Kilpailupäivitykset julkaistaan joka kuun ensimmäinen päivä sekä viikoittain torstaisin. Katso kilpailun säännöt.


Elokuussa kruunataan hyötypuutarhan kuninkaallinen, jonka keittiötarha on samalla kaunis ja satoisa.