Messutunnelmia Turusta

[columns_row width=”half”]

[column]yleiskoristelualueelta3-mamasgarden[/column]
[column]yleiskoristelualueelta2-mamasgarden[/column]
[/columns_row]

Eilinen iltapäivä hurahti nopeasti messuhumussa pyöriessä. Paljon oli katseltavaa ja joitakin juttuja huomasin vasta nyt kuvistakin :) Tuollaisissa tilaisuuksissa on kaikkea kaunista katseltavaa niin hurjasti, että väkisinkin osa jää rekisteröimättä. Onneksi on kuvat! Ja niitähän tuli räpsittyä melkoisesti. Tässä siis kuvapläjäys siitä mikä kiinnitti messuilla Mamman huomion.

[columns_row width=”half”]
[column][/column]
[column]parvekepuutarha-mamasgarden[/column]
[/columns_row]

Tämä kuvapari on huikealta parvekenäyttelyalueelta, joka sijaitsi ihan meidän oman alueemme vieressä. Parvekkeet olivat sisustaneet kukkakauppa Broncon naiset. Alueen rakentamisen he olivat aloittaneet kahden naisen voimin jo maanantaina! Aivan upea kokonaisuus, mielestäni messujen upeimpia alueita.

[columns_row width=”half”]
[column][/column]
[column]omenat-kukki-mamasgarden[/column]
[/columns_row]

Tässä taasen keskialueen yleiskoristeluja. Suloisia hiirenkorvia ja valtoimenaan kukkaan hyödettyjä omenapuita <3

 

yleiskoristelualueelta-mamasgarden

Värikynäaita on aina yhtä suloinen <3

 

[columns_row width=”half”]
[column][/column]
[column][/column]
[/columns_row]

Nähtävää ja ihasteltavaa oli niin ilmassa kuin maassakin! Noita kuvan esikoita myytiin edullisesti messujen sulkeuduttua ja niitä lähtikin mukaani sen verran, että saan niistä suloiset asetelmat meidän portin pieliin. Kunhan naputtelen tämän postauksen niin taidankin mennä vielä istuttamaan kukat ennen töihin lähtöä :)

[columns_row width=”half”]
[column][/column]
[column][/column]
[/columns_row]

Yhteistyökumppanimme Flörin osasto oli upeimpien joukossa. Mielestäni heti kakkosena Broncon parvekepuutarha-alueen ja heidän oman myyntiosastonsa jälkeen. Flörillä oli myynnissä ihania jouluruusuja ja upeita havuja, jotka olivat kyllä aika hintavia. Kiinnitin huomiota heidän kauniisiin asetelmiinsa, joissa koreili upeita pikarililjoja ja juuri avautuneita hevoskastanjan lehtiä ja kukkanuppuja <3

Suloiset pääsiäiskengät olivat mielestäni etuaulan kenkä-äänestyksen kauneimmat!

Samaisessa aulassa äänestettiin myös kauneinta mekkoa. Tämä mekko voisi mahtua myös omenavartaloiselle Mammallekin, joten se oli erityisesti mieleeni ;)

Myös meidän istutuksista oli laitettu äänestys ja laatikko olikin yllättäen tupaten täynnä lappusia. Ei siis ihan turhaan huhkittu laatikoiden kimpussa, ehkäpä niistäkin oli joku messuilla vieraillut saanut inspiraatiota omiin kevät-puuhiinsa <3

vajoama-valeistutuksessa-mamasgarden

Omaa istutustani pääsinkin vielä korjailemaan heti messuille saavuttuani, sillä kostuneet pahvit olivat antaneet yhdestä kohdin ikävästi periksi :( Onneksi katetta oli vielä säkillinen jäljellä ja pian sain romahtaneet kohdan ehostettua. Muuten kasvit olivat pysyneet kauniina ja kirsikan kukat olivat avautuneet täyteen loistoonsa.

puutarhassa-blogin-istutus-mamasgarden

Tässä vierusbloggarini Marian kaunis kokonaisuus. En ehtinytkään silloin torstaina vielä näkemään hänen laatikoitaan täysin valmiina, joten nyt oli kiva katsella meidän omallakin alueella vielä täysin valmiita kokonaisuuksia. Omassa asetelmassa minua jäi hieman vaivaamaan kun en silloin torstaina enää jaksanut laittaa kasveilleni nimikylttejä :( Kun oleilin alueellamme, kuulin eräänkin naisen ihmettelevän pitkiä parsan varsia. Ei ollut kuulemma koskaan nähnyt moista kasvia! Ja minä kun luulin että parsan ainakin kaikki tunnistaisivat ilman nimilappuakin :(

eevan-esitelmä-mamasgarden

Messupäivä oli ihanaa lopetella kuuntelemalla maisemasuunnittelija Eva Wuiten esitelmää helppohoitoisesta mökkipuutarhasta. Paljon oli minulle tuttua asiaa mutta Evan esiintymistä oli erittäin mukavaa katsella. Kun kello löi viisi aloimme ripeästi purkamaan laatikoitamme ja esikoiseni avustuksella saimmekin oman alueen siistiksi tunnissa. Auto tuli tupaten täyteen ja nyt lavat odottavat alapihalla uutta tulemistaan :) Ihanaa päästä kasaamaan ne uudestaan, tällä kertaa ihan omaan puutarhaan ja ilman kiireistä aikataulua <3

  1. Mainio messupostaus! :) Noi valkoiset pääsiäiskengät oli myös mun suosikit. :D

    • Kiitos! Huomasin vasta kotona kuvasta, että nuo pääsiäiskengät oli tehty vanhoihin kaunoluistimiin! Terät vain ruuvattu pois :)

  2. Kiva nähdä messukuvia ruudun takaa, kun en itse päässyt paikalle:)

    • Näistä kuvista sitä näkee itsekin vielä asioita, joihin ei messuhulinassa tajunnut syventyä. Kyllä valokuvaaminen on kaikin puolin niin hyvä keino taltioida tunnelmia ja muistoja!

  3. Kävinkin ihastelemassa laatikkoasi – ja kaikkea muutakin messuantia. Broncon osasto oli hieno, samoin Flörin. Seuraavaksi sitten Helsinkiin.

    • Hei kiva, luinkin postauksesi messuilta! Jospa Helsingissä vaikka törmättäisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lähetä kommentti

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 29 €
Tilaa nyt