Viikonloppuna tein löydön! Olen odottanut koko kevään uuden kauden Gardeners` worldin alkamista ja odotellessa katsellut edellisten kausien jaksoja uudestaan ja uudestaan. Nyt kuitenkin YouTubea kahlaillessani eteeni pompsahti jostakin tämä itselleni täysin tuntematon puutarha ohjelmien sarja. Ja ilo oli suuri huomatessani, että ikävöimäni puutarhuri oli ohjelmasarjan päähenkilönä <3 Kahlasin viikonloppuna lähes koko sarjan läpi, sillä niin mukaansa tempaavia nuo jaksot minusta olivat. Arkeologisia kaivauksia, joissa paljastui jopa vuosisatoja kadoksissa olleita puutarhoja. Tavattoman mielenkiintoista! Gardeners` world 2017 alkaa muuten perjantaina 10.3, joten vielä on odotettava reilu viikko Montyn ja hänen suloisten koiruleidensa tapaamista. Sillä välin suosittelen lämpimästi uppoutumaan näiden kadonneiden puutarhojen kiehtovaan maailmaan.

 

 

 

  1. Kiitos, täytyypä uppoutua taas Youtuben maailmaan. Onneksi sieltä löytyy puutarhaohjelmia, kun Suomessa niitä näytetään vain kesäisin, jolloin ei tahdo aika riittää tv:lle.

    • Suositteln sarjaa lämpimästi! Ahmin melkein nuo kaikki jaksot viime viikonlopun aikana :) Nyt enää neljä päivää ja vuoden 2017 Gardeners` Worldin jaksot alkavat <3

  2. Hauska sattuma, minäkin löysin nämä unohdetut puutarhan viime viikolla Lapin reissulla, kiehtovia olivat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lähetä kommentti

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 25 €
Tilaa nyt