Aurinkoinen aamu täynnä pieniä ihmeitä

Aurinkoista huomenta täältä lumen ja kukkien keskeltä! Lunta tosiaan on vielä paikoitellen hyvinkin paljon mutta silti puutarhasta löytyy ihmeen ihania kukkia. Voitte varmasti kuvitella miten paljon juuri ilahduin kun kohtasin lumisella lammikolla tuon ensimmäisen kuvan näyn!  Ensin ajattelin etten jaksa rämpiä koko lammikolle koska siellä on vielä hurjan paljon lunta. Onneksi kuitenkin rämmin ja loppumatkan sitten jo hyppelehdin :) Olin talvella löytänyt tuosta kohdasta pyöreän kolon jota hädissäni kaivoin. Muistin että juuri noille main olin istutellut lumikelloja G. nivalis `Anglesey Abbey` ja nytkö myyrä oli sitten tehnyt niistä selvää.  No eikös mitä, tietämättäni nuo kuopaisut olivat nyt saaneet lumen väistymään kolon ympäriltä ja näky oli huumaava <3

Tämä kuva on kasvihuoneen päädystä, missä G. nivalis `Flore Pleno` on jo ilman kuopaisuja ehtinyt näin pitkälle. Kaunis lehtihamonen on yhdellä kellolla yllään, varmaankin valmistautumassa kevään juhlaan.

 

pyöreä tekstillä-blogin-loppuun

  1. Ihan ymmärrettävästi hyppelit ilon askelia. Ihastuttava näky ja taatusti vain paranee, kunhan lumeen tulee lisää pälvipaikkoja.

    • Kyllä nyt saavat lumet kyytiä kun päivälle mennään jo yli viiden asteen lämpöjen. Istuin äsken hetken lammikon rannalla tuijottaen lumikelloja. Tuuli kuitenkin niin kylmästi, että sisälle oli tultava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lähetä kommentti

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 25 €
Tilaa nyt