Kotipuutarha-lehden tilaussäännöt

Päivitetty 18.9.2023

Kotipuutarha jatkaa kaksoishinnoittelua palkiten pitkäaikaisia tilaajia, joiden kestotilaushinta on jatkossakin edullisempi kuin uusien tilauksien kestotilaushinta.

KESTOTILAUS JA TARJOUSJAKSOT (KESTOTILAUKSEN 1. JAKSO)

Kestotilaus, tutustumistarjous, huipputarjous, digitarjous ja muut tarjousjaksot jatkuvat erikseen uudistamatta 5 tai 10 numeron jaksoissa, aina kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, ellei kampanjassa tai tilauslomakkeella toisin määritellä. Mikäli ensimmäinen tilausjakso on 5 numeroa tai lyhyempi, tilaus jatkuu 5 numeron jaksoissa. Mikäli ensimmäinen jakso on 10 numeroa tai pidempi, tilaus jatkuu 10 numeron jaksoissa.

KESTOTILAUSHINNAT VUONNA 2024

  • 2/2023 voimassa olleet ja sen jälkeen keskeytyksettä jatkuneet kestotilaukset 83 € / vuosi*.
  • 3/2023 ja sen jälkeen alkaneet tai alkavat uudet kestotilaukset 98 € / vuosi*.

DIGITILAUS

Digitilauksen normaalihinta on 35 € / 5 numeroa tai 62 € / vuosi / 10 numeroa*.

JÄSENTILAUS JA OPISKELIJATILAUS

Jäsentilaus ja opiskelijatilaus ovat kestotilauksia, jotka ovat pysyvästi edullisempia kuin normaalihintainen kestotilaus. Jäsentilaus on tarkoitettu Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten ja -seurojen sekä VYLin jäsenjärjestöjen henkilöjäsenille sekä Omakotiliiton ja Marttojen henkilöjäsenille. Opiskelijatilaus on tarkoitettu puutarha-alan opiskelijoille opintojen ajaksi. Jäsenhinta ei koske yrityksiä eikä yhteistöjä. Jäsentilaus ja opiskelijatilaus jatkuvat erikseen uudistamatta aina vuoden kerrallaan. Vuonna 2024 tilaushinta on 68 €/ vuosi*.

*Vuonna 2024 Kotipuutarha-lehteä ilmestyy 10 numeroa, joista touko-kesäkuun lehti on muhkea 100-sivuinen kaksoisnumero.

KAIKKIA KESTOTILAUKSIA KOSKEVAT YLEISET TILAUSSÄÄNNÖT

Ensimmäisen laskutusjakson maksettuasi voit milloin tahansa, niin halutessasi päättää tilauksen maksamasi tilausjakson loppuun. Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Ilmoituksen voi tehdä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus on tehtävä viimeistään kolme viikkoa ennen uuden tilausjakson alkua. Jos peruutus tehdään myöhemmin, tilaajan mahdollisesti saamat, seuraavaan jaksoon kuuluvat lehdet laskutetaan erikseen. Kestotilaukseen voi sisältyä tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Mikäli tilaajalahja on tavara, se postitetaan tilaajalle, kun tilausmaksu on maksettu. Mikäli lahja on lisälehti, se lisätään varsinaisen tilausjakson loppuun.

Vähintään vuoden kestotilaukseen kuuluu digilehden käyttöoikeus (pl. Kirjastotilaukset). Digilehteä käytetään nettiselaimella ja siihen kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy tilausvahvistuksesta, jos lasku on maksettu verkossa tilaushetkellä, paperi- tai sähköpostilaskusta sekä lehden takakannesta. Alle vuoden tilausjaksoon ei yleensä sisälly digilehden käyttöoikeus, ellei siitä ole erikseen mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella.

Yllä mainitut hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia pl. digitilaus, joka on samanhintainen kaikkialla maailmassa. Kysy kestotilauksen ulkomaiden tilaushintoja asiakaspalvelustamme.

Tilaus rekisteröityy noin kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Tietosuojaseloste

MÄÄRÄAIKAINEN TILAUS JA LAHJATILAUS

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Vuonna 2024 määräaikaisen vuositilauksen hinta on 109 €. Hinta koskee Suomeen toimitettavia tilauksia. Kysy ulkomaiden tilaushintoja asiakaspalvelustamme. Tilaus rekisteröityy kolmen viikon kuluessa ja alkaa sen jälkeen seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Jos haluat aloittaa tilauksen jostain muusta kuin seuraavasta numerosta, ole hyvä ja tee tilaus puhelimitse asiakaspalveluumme.

Määräaikainen lahjatilaus alkaa ja päättyy tarjouksessa ilmoitettuna ajankohtana. Jos tarjouksessa ei erikseen mainita mistä numerosta tilaus alkaa, se alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta, kun tilaus on rekisteröitynyt. Lahjatilaukseen voi kuulua tilaajalahja, jos siitä on mainittu kampanjassa tai tilauslomakkeella. Lahjatilaukset koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Ulkomaan tilauksiin sovelletaan ulkomaan tilaushintoja.

Kesken tilausjakson päätetyn tilauksen vielä tulossa olevien lehtien tilausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole asiakkaan kuolemantapaus tai muu poikkeustilanne. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Tietosuojaseloste

NÄYTENUMERO

Näytenumero on menekinedistämistarkoituksessa kampanjaluonteisesti postitse lähetettävä, yleensä yhden (1) numeron tilaus. Näytenumerotilaus on määräaikainen ja se alkaa sekä päättyy kampanjan mukaisesti, yleensä 1. toimitetun lehden jälkeen. Näytenumerotilaus maksaa asiakkaalle kampanjassa ilmoitetun summan. Tilaus laskutetaan asiakkaalta kampanjassa mainitulla tavalla. Näytenumerotilaukset toimitetaan vain Suomeen. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Tietosuojaseloste

LAHJALEHTI

Lahjalehti on menekinedistämistarkoituksessa kampanjaluonteisesti tietylle asiakasryhmälle postitse lähetettävä yhden (1) numeron tilaus. Lahjalehtitilaus on määräaikainen ja se alkaa sekä päättyy kampanjan mukaisesti 1. toimitetun lehden jälkeen. Lahjalehtitilaus on asiakkaalle ilmainen. Lahjalehtitilaukset toimitetaan vain Suomeen. Asiakkaan yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Tietosuojaseloste

UUTISKIRJEEN TILAUSSÄÄNNÖT

Kotipuutarha-lehti julkaisee noin kerran uutiskirjeen. Kirje lähetetään sähköpostilla ja sen voivat tilata kaikki halukkaat. Uutiskirje on ilmainen eikä kirjeen tilaaminen tai vastaanottaminen velvoita mihinkään. Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa, niin halutessaan, kirjeen alareunassa olevasta linkistä. Kirjeen tilaajien yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Uutiskirjeen lisäksi Kotipuutarha voi lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä sähköpostitse kirjeen tilaajille.

Tietosuojaseloste

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 29 €
Tilaa nyt