Omakotiliitto

Jäsentilaus on tarkoitettu vain Omakotiliittoon kuuluville yksityishenkilöille. Alennuksen edellytyksenä on, että tilaaja ilmoittaa Omakotiliiton jäsennumeronsa. 

Tutustumistarjous 35,50 € / 1. vuosi

Uusi tilaaja pääsee tutustumaan Kotipuutarha-lehteen ensimmäisen vuoden ajan tutustumishintaan 35,50 € (normaalihinta 71,50 €). Tutustumisalennus myönnetään vain ensimmäisestä tilauksesta Omakotiliiton jäsenelle, jonka kotiosoitteeseen ei 5 vuoden sisällä ole ollut Kotipuutarhan tilausta voimassa. Tutustumishintaiseen tilausjaksoon ei sisälly digilehti.

Jatkuva jäsenetu -10 € / vuosi

Jäsentilaus on pysyvästi 10 euroa edullisempi kuin normaalihintainen kestotilaus. Jäsentilaukseen sisältyy digilehti. Digilehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä.

Jäsentilaus on kestotilaus. Jos muutat nykyisen normaalihintaisen kestotilauksesi Omakotiliiton jäsentilaukseksi, muutos tapahtuu seuraavan laskutusjakson vaihtuessa. Voit valita jäsentilauksen maksettavaksi 5 tai 10 numeron laskutusjaksoina.


Omakotiliiton jäsentilaus


TILAUSSÄÄNNÖT


Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et anna sähköpostiosoitettasi, emme voi toimittaa tilausvahvistusta. Huomioithan, että sähköpostiohjelmasi asetuksista riippuen tilausvahvistus voi mennä myös Tarjoukset- tai Roskaposti-kansioon. Jos et saa tilausvahvistusta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kotipuutarhan asiakaspalvelu
 on avoinna arkisin klo 8-16.