Jäsentilaus / Omakotiliitto

Puutarhaliitto ry. tarjoaa Kotipuutarha-lehden tilauksen kaikille Omakotiliiton jäsenille puutarhayhdistysten jäsenhintaan.

Kotipuutarhan nykyinen tilaaja: Voit muuttaa nykyisen tilauksesi seuraavan tilausjakson alkaessa jäsentilaukseksi ja säästää jatkossa vuosittain!

Vuonna 2023 vanhan kestotilauksen normaalihinta on 79 € ja uuden kestotilauksen normaalihinta 95 €.

Jäsentilaus sisältää

  • Kotipuutarha-lehti kotiin kannettuna. Vuonna 2023 ilmestyy 9 lehteä, joista yksi on touko-kesäkuun 100 sivuinen jättituplanumero.
  • Digilehti ja digiarkisto, jossa kaikki lehdet vuodesta 2012 lähtien. Keväällä 2023 Kotipuutarhan nettisivuille tulee uusia, vain tilaajille tarkoitettuja digisisältöjä. Digisisältöjen käyttöoikeus astuu voimaan tilaukseen kuuluvan ensimmäisen lehden ilmestyessä. Ilmestymiskalenteri.
  • Jäsentilaus on kestotilaus, joka uudistuu vuosittain aina kulloinkin voimassa olevaan jäsenhintaan, ellei tilausta peruuteta. 
  • Voit valita sähköpostilaskun tai paperilaskun. Vuonna 2024 paperilaskuun tulee laskutuslisä.
  • Mikäli sinulla on voimassa oleva Kotipuutarhan normaalihintainen tilaus, voit muuttaa sen jäsentilaukseksi tällä tilauslomakkeella. Tällöin jäsenhinta astuu voimaan seuraavasta laskutusjaksosta.

Jäsentilaus Omakotiliitto

  • (Täytä tämä, jos muutat nykyisen Kotipuutarhan tilauksesi jäsentilaukseksi)
  • Uutiskirje

Kotipuutarha-lehden tilaussäännöt

Huom! Jäsenhintaista tilausta ei voi antaa lahjaksi tai siirtää toisen henkilön nimiin. Jos haluat tehdä lahjatilauksen, valitse sopiva tilausjakso täältä.

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et anna sähköpostiosoitettasi, emme voi toimittaa tilausvahvistusta. Huomioithan, että sähköpostiohjelmasi asetuksista riippuen tilausvahvistus voi mennä myös Tarjoukset- tai Roskaposti-kansioon. Jos et saa tilausvahvistusta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kotipuutarhan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 29 €
Tilaa nyt