Jäsentilaus / puutarhayhdistykset

Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten ja -seurojen sekä erikoisyhdistysten ja -liittojen henkilöjäsenet voivat tilata Kotipuutarha-lehden jäsenhintaan. Vuonna 2024 jäsenhinta on 68 € / vuosi*.

Tilaa nyt sivun alalaidasta löytyvällä tilauslomakkeella!

Täältä voit tarkistaa, kuuluuko oma puutarhayhdistyksesi Puutarhaliittoon.

Täältä näet muut Puutarhaliittoon kuuluvat erikoisyhdistykset ja -liitot.

Tutustumistarjous!

Aloita jäsentilauksesi nyt edullisella tutustumistarjouksella: Saat ensimmäiset 4 lehteä vain 25 eurolla TAI koko ensimmäisen vuoden hintaan 49 euroa! Tämän tutustumisjakson jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti edulliseen jäsenhintaan 68 €/vuosi. Vuonna 2024 uuden kestotilauksen normaalihinta 98 €.

JÄSENTILAUS SISÄLTÄÄ:

  • Kotipuutarha-lehti kotiin kannettuna. Vuonna 2024 ilmestyy 10 numeroa (9 lehteä, joista touko-kesäkuun lehti on muhkea 100 sivuinen kaksoisnumero).
  • Digilehti ja digiarkisto, jossa kaikki lehdet vuodesta 2012 lähtien. Lisäksi Kotipuutarhan nettisivuilla on yli 100 vain tilaajille tarkoitettua kirsikka-symbolilla merkittyä nettiartikkelia.*
  • Jäsentilaus on kestotilaus, joka uudistuu vuosittain aina kulloinkin voimassa olevaan jäsenhintaan, ellei tilausta peruuteta. 
  • Voit valita sähköpostilaskun tai paperilaskun. Vuoden 2024 aikana paperilaskuun tulee laskutuslisä.
  • Mikäli sinulla on voimassa oleva Kotipuutarhan normaalihintainen tilaus, voit muuttaa sen jäsentilaukseksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun (ks. sivun alalaita). Tällöin jäsenhinta astuu voimaan seuraavasta laskutusjaksosta.

*Digisisältöjen käyttöoikeus astuu voimaan tilaukseen kuuluvan ensimmäisen lehden ilmestyessä. Ilmestymiskalenteri. Digisisältöjen lukemista varten rekisteröidy sivuston käyttäjäksi asiakasnumerollasi, jonka löydät lehden takakannesta.

Kotipuutarha-lehden jäsentilaus

  • (Täytä tämä, jos muutat nykyisen Kotipuutarha-lehden tilauksesi jäsentilaukseksi.)
  • Uutiskirje

Kotipuutarha-lehden tilaussäännöt

Huom! Jäsenhintaista tilausta ei voi antaa lahjaksi tai siirtää toisen henkilön nimiin. Jos haluat tehdä lahjatilauksen, valitse sopiva tilausjakso täältä.

Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että sähköpostiohjelmasi asetuksista riippuen tilausvahvistus voi mennä myös Tarjoukset- tai Roskaposti-kansioon. Jos et saa tilausvahvistusta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kotipuutarhan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-16.

Tilaa Kotipuutarha-lehti

Tutustumistarjous 4 lehteä 25 €
Tilaa nyt