KESÄKILPAILU – Oletko sinä intohimoinen keittiötarhuri?

Puutarhaharrastus vie helposti mennessään. Yhdestä kesäkukkaruukusta tulee seuraavana vuonna ruukkuryhmä ja pian kukat ovat vallanneet koko parvekkeen. Viaton vierailu puutarhamyymälässä päättyy siihen, että auton peräkontti on täynnä uusia perennantaimia. Yrttien kasvatus laajenee salaatteihin ja porkkanoihin, ja pian hankintalistalla on kasvihuone.

Osallistu Kotipuutarhan kesäkilpailuun!

Kotipuutarhan kesäkilpailussa etsitään intohimoisia multasormia. Kilpailuajankohta on 1.6.–31.8.2017. Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa.

Kesäkuun osakilpailussa etsitään intohimoista ruukkutarhuria parvekkeella, terassilla tai patiolla.
Heinäkuussa metsästetään perennavelhoa, jonka kukkameri loistaa kilpaa auringon kanssa.
Elokuussa kruunataan hyötypuutarhan kuninkaallinen, jonka keittiötarha on samalla kaunis ja satoisa.

Kilpailu käydään Kotipuutarhan Facebook-sivuilla. Osakilpailut starttaavat aina kuukauden 1. päivänä. Kilpailuun voi osallistua itse tai voi toimia ilmiantajana eli ilmoittaa ystävän mukaan kilpailuun. Ilmianto tulee tapahtua ystävän luvalla. Osallistuminen tapahtuu lataamalla puutarhakuva, kilpailijan nimi ja paikkakunta sekä lyhyt tekstikuvaus Kotipuutarhan Facebook-seinälle kilpailupäivityksen alle. Kilpailupäivitykset julkaistaan joka kuun ensimmäinen päivä sekä viikoittain torstaisin.

Osallistujien tulee esiintyä oikealla koko nimellä ja heidän tulee itse olla Facebookissa, jotta Kotipuutarha voi tavoittaa voittajat. Nimimerkillä tai lempinimellä esiintyviä ei huomioida kilpailussa.

Kotipuutarhan kilpailuraati valitsee osakilpailuvoittajat eniten tykkäyksiä saaneiden kuvien joukosta. Osakilpailujen voittajat saavat pienen puutarha-aiheisen tavarapalkinnon (arvo noin 50 €). Kaikkien ilmiantajien kesken arvotaan kuukausittain Kotipuutarhan vuosikerta (arvo 83 €).

Seuraa kilpailua Facebookissa ja lähetä omat kuvasi!


Lue kesäkilpailun säännöt

 

 

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.