KESÄKILPAILU – Suomen intohimoisimmat tarhurit on valittu!

Puutarhaharrastus vie helposti mennessään. Yhdestä kesäkukkaruukusta tulee seuraavana vuonna ruukkuryhmä ja pian kukat ovat vallanneet koko parvekkeen. Viaton vierailu puutarhamyymälässä päättyy siihen, että auton peräkontti on täynnä uusia perennantaimia. Yrttien kasvatus laajenee salaatteihin ja porkkanoihin, ja pian hankintalistalla on kasvihuone.

Kesäkuun osakilpailu

Intohimoinen ruukkutarhuri

Kesäkuun osakilpailussa etsittiin intohimoista ruukkutarhuria. Voittajaksi valittiin Taru Leinonen, jonka terassipuutarhasta löytyy runsaasti istutuksia. Taru voitti itselleen puutarha-aiheisen tuotepalkinnon.

Tarun ilmiantajana toimi Riitta Weckman, joka puolestaan voitti Kotipuutarhan vuosikerran.

Onnea Tarulle ja Riitalle!

Heinäkuun osakilpailu

Intohimoinen perennatarhuri

Heinäkuun osakilpailun voittajaksi valittiin Heidi Toivosen upea, luonnonkivillä kohotettu perennapenkki, joka toimii hienosti myös puutarhan tilanjakana.

Onnea Heidi ja kiitos vielä upeasta kuvasta!

Heidi Toivosen upea, luonnonkivillä kohotettu perennapenkki
Erityismaininnan ansaitsi Tuuli Viistan ihana Suomi 100 -henkinen sinivalkoinen rinneistutus.
Ihastuimme myös Katja Sippolan metsänreunapenkkiin, jonka kasvit tarjoavat evästä lukuisille pölyttäjille.

Heidille postitimme puutarha-aiheisen tuotepalkinnon. Tuulille ja Katjalle lähetimme yllätyspalkintona kirjalahjan. Heinäkuun ilmiantajaksi arvottiin Henrietta Pärkkä, joka lähetti kuvia äitinsä Hannele Julianderin kukkaloistosta. Henrietta voitti Kotipuutarhan vuosikerran.


Elokuun osakilpailu

Intohimoinen keittiötarhuri

Elokuun osakilpailun voittajaksi valittiin Erja Mattilan kierrätyshenkinen keittiötarha Raahessa.

Erjan kasvihuoneessa kasvaa tomaatteja, kurkkuja, chilejä, paprikoita, viiniköynnös ja vesimeloni. Kasvimaalla on mansikoita, sipuleita, perunoita, persiljaa, tilliä, persiljaa, kurpitsoita, salaatteja, sokerihernettä, retiisiä, ruohosipulia, timjamia ja naurista.

Erityismaininnan ansaitsevat myös Miia Malisen suloinen kasvihuone Rantasalmella, Linda Granérin tyylikäs, japanilaishenkinen keittiötarha Kruunupyyssä ja Leena Hirvilammen rehevä ja kukkaisa laatikkotarha Ylivieskassa.

Erja Mattila, Raahe
Miia Malinen, Rantasalmi

Kaikki kilpailukuvat löytyvät Kotipuutarhan Facebook-sivuilta.

Lämmin kiitos kaikille puutarhakuvia lähettäneille!

 

 

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.