Hyvä näytteilleasettaja

Helsingissä VERSOO jo neljännen kerran! Kotipuutarha-lehti ja Puutarhaliitto järjestävät lauantaina 11. toukokuuta rennon, kaupunkilaisen puutarhatapahtuman, joka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tule mukaan myymään tuotteitasi tai esittelemään toimintaasi äitienpäivän aattona! 


Tapahtumapaikka

Tänäkin vuonna tapahtuma järjestetään Konepajan Brunossa Helsingin Vallilassa. Tunnelmallinen sisätila on houkutteleva markkinapaikka kelistä riippumatta. VR:n vanhasta konepajasta on kehittynyt suosittu kaupunkikulttuurin kohtauspaikka, joka kerää väkeä kauempaakin.

Brunossa on tarjolla 40–50 myynti- ja esittelypaikkaa.
Ilmoittautumisaika on päättynyt. Osastopaikkatiedustelut vain sähköpostilla minna.siltala@puutarhaliitto.fi

*Neuvontapaikat on tarkoitettu yhdistyksille ja järjestöille, jotka tarjoavat yleishyödyllistä neuvontaa tai järjestävät tapahtumassa jotain Puutarhaliiton kanssa erikseen sovittavaa ohjelmaa. Neuvontapaikkoja on rajoitetusti ja paikan koko sovitaan erikseen. Jos valitset neuvontapaikan, kirjoita ehdotus neuvonta-aiheesta tai järjestettävästä ohjelmasta Lisätietoja-kenttään.


Varausehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Lasku osastopaikasta lähetetään maaliskuun aikana. Ennen 15.3 tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 % osastopaikan hinnasta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 100 % osastopaikan hinnasta. Osastopaikan peruutukset on ilmoitettava viipymättä osoitteeseen kotipuutarha@puutarhaliitto.fi