Talvipuutarhaa ja kesähuonetta

Olen ehkä kyllästymiseen asti todennut, etten oikein ole talvi-ihmisiä. Mutta kauneuden rakastaja kylläkin. Aurinkoinen talvipäivä saa sydämen pamppailemaan paitsi upean valon, niin myös pittoreskin maiseman vuoksi. Ja maisemaksi riittää vaikka oma etupiha!

Tänä vuonna oli mukava viettää laskiaista ihan oikeasti mäenlaskun merkeissä. Ilman kumisaappaita ja kurahousuja.

Aurinkoiset päivät ovat olleet pikkuisen kortilla, mutta suunta kohti kevättä tuo niitä varmasti lisää. Kesähuoneen keittiöpuutarhan taukopaikka odottelee jo auringossa istujia.

Kesähuoneen sisällä on selvästi aistittavissa keväistä värähtelyä. Vaikka ikkunoissa onkin vielä kuurankukkia… Kovasti jo odotan, että pääsisin koristamaan ikkunalautoja narsisseilla ja muilla keväisillä sipulikukilla.

Täällä tulee puuhailtua keväisin myös kylvöjen parissa. Etupihan kesähuone on vähän sellaista äidin valtakuntaa, vaikka siellä viihtyy loistavasti ihan koko perhe. Kesäaikaan täällä syödään, kahvitellaan, nukutaan. Vietetään mini-kesämökkielämää.

Sitä odotellessa toivottelen oikein ihanaa ystävänpäivää ja toivon mukaan aurinkoista helmikuun jatkoa!

2 Comments

  • Kesähuoneesi on niin kaunis!
    Aurinko on kyllä näyttäytynyt liian harvoin, vaikka muuten talvi on ollut upea!
    Toivotaan, että kevät on aurinkoa tulvillaan.

    • Kiitos Hanne, kesähuone on kyllä kiva lisä puutarhaan ja muutenkin mukava soppi:)
      Nyt näyttää onneksi siltä, että hiihtolomailijat useammassa aallossa saavat nauttia aurinkoisista talvipäivistä. Nämä piristävät niin ihanasti!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.