Nuppula 2014

Tänään olikin sitten vuorossa vuoden odotetuin viherhörhöily-päivä;D Laitoin tämän päivän kalenteriini jo tammikuussa, heti kun Nuppu sen julkaisi!
Nuppulan taimivaihto päivää edelsi jälleen, niin kuin viime vuonnakin huolellinen esivalmistautuminen Klorofylli.fi sivustolla. Kasvit vaihtuivat jo kuukausia ennen H-hetkeä ja minunkin muistilehtiööni tallentui monta luvattua ja saatavaa kasvia. Lisäksi mukaani lähti myös joitakin heräteostoksia, tietenkin;D 

Tällä kertaa muistin kuvata enemmän isäntäpariskunnan pihaa ja varsinkin tuota varjopenkkiä hurmaavine saniaisineen kuvailin joka suunnasta. Ylemmässä kuvassa kukintaansa aloittaa karhunvatukka, jota minultakin löytyy tuolta kaariportin molemmilta puolilta. Mahtavia moni metrisiä varsia, täynnä avautuvia kukkia <3

Siis ihan pakko nyt alkaa itsekin kantamaan metsäreissuilta tuollaisia harmaita karahkoita kukkapenkkeihin!! Ne elävöittävät yhdessä kivien kanssa alueen erittäin kiehtovaksi.

Myös turveharkot sopisivat erittäin hyvin omaankin varjopenkkiini.


Tuohon kuvan ruohokanukkaan (oletan, että se on se, en muistanut varmistaa lapusta?!) ihastuin jo  kotipuutarhalehden loppuvuoden numerossa (marras-joulukuu 2013) ja nyt sain nähdä sen elävältä!

 Tästä helmisaniaisesta sain mukaani terhakan alun, siitä ikionnellinen:)

Nuppulan kivikkorinteet ovat huikeat, karussa paahteessa viihtyvät upeasti myös kaktukset!

Joka puolella oli piilossa pieniä yksityiskohtia ja yhdessä huikean kasvikokoelman kanssa tuota puutarhaa pelkästään voisi kiertää koko päivän, mutta tälläkin kertaa osan huomiostani veivät kuitenkin ihmiset, nuo leppoisat kanssahörhöt, joiden kanssa juttua syntyy heti, kuin oltaisiin ennenkin tavattu. Toki palstoilla ollaan joskus kirjoiteltu, mutta muuten vieraat ihmiset tuntuvat olevan heti kovin ystävällisiä ja välittömiä. Tapasin monta ihmistä nimimerkin takaa ja se oli todella jännittävää! Näin ihmisiä ihailemieni puutarhojen takaa ja tapasin myös erään, jonka puutarhaan pääsen tutustumaan ensi viikonloppuna. Odotan jo innolla ensi lauantain pihavierailua mm. lukuisten esikoiden täyttämään puutarhaan <3

Viikko täytyy kuitenkin taas pakertaa töissä ennen viikonloppua, kenties iltaisin kerkiän kuitenkin vähän istutella, tämän viikonlopun taimisaalistani:) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Avainsanat

8 Comments

  • Ole hyvä! Vaikka blogienkin kautta saa inspiraatiota ja ideoita, niin kyllä livenä kaikki on vielä niin paljon kaunimpaa ja pienetkin yksityiskohdat huomaa paremmin.

  • Mi-mitä, en tajua mitään, mikä Nuppula ja klorofylli, ihania juttuja, ihana piha. Nauratti kun menin tuonne klorofylli.fi ja sieltä tuli paksusuolen koneellinen huuhtelu 😀 Odotan kuitenkin kieli pitkällä lisätietoa shoppailuistasi 🙂

  • Hups, siis tuon keskustelupalstan osoitehan onkin klorofylli.com! Nuppula on ihana yksityis piha jonka asukkaat järkkäävät taimivaihtopäivän näin keväisin! Vaihtaa voi jo etukäteen tuolla palstalla ja eurotkin käy vaihtoon!

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.