Lukijamatka IGA-puutarhanäyttelyyn Berliiniin 18.–20.8.2017

Ilmoittautuminen IGA-matkalle on päättynyt.


Teemapuutarhat, kasviuutuudet sekä mielikuvitukselliset ideat täyttävät 100 hehtaarin alueen Saksan suurimmassa puutarhanäyttelyssä, joka järjestetään vain 10 vuoden välein.

1. päivä / perjantai 18.8.

Ryhmämme kokoontuu Helsinki-Vantaan lentokentällä varhain aamulla. Finnairin lento Helsinki–Berliini klo 8.10–9.05. Bussimme vie meidät lentokentältä suoraan noin 40 kilometriä Potsdam-Bornimiin, jossa sijaitsee kuuluisan kasvinjalostaja Karl Foersterin vuonna 1912 perutettu kotipuutarha. Karl Foerster kokeili jalosteitaan omassa puutarhassaan, joka on kuuluisa arkkitehtonisista yhdistelmistään, luonnonmukaisesta istutustyylistään ja syvännepuutarhastaan. Puutarha kuuluu myös osana UNESCOn Potsdam-Sans souci -maailmanperintökohteeseen.

Myöhemmin aamupäivällä ajamme Berliiniin ja teemme siellä noin tunnin kiertoajelun ennen kuin kirjaudumme sisään hotellimme Hollywood Media****, joka sijaitsee keskeisellä paikalla  aivan kaupungin keskustassa, Kurfürstendamm-ostoskadulla. Loppuiltapäivä on vapaa omalle ohjelmalle.

Kasvinjalostaja Karl Foersterin kotipuutarha.
Brandenburgin portti, Berliini.

2. päivä / lauantai 19.8.

Bussikuljetus IGA-näyttelyyn, johon tutustumme kukin omaan tahtiin. Alueella on köysirata, jolla voi siirtyä näyttelyn eri puolille, mutta enimmäkseen laajaa näyttelyaluetta ja sen lukuisia osastoja kierretään jalan. Yhteiskuljetus hotelliin klo 17. Halukkaat voivat jäädä näyttelyyn myös pitempään, jolloin paluu hotelliin on omalla kyydillä.

Kansainvälinen puutarhanäyttely IGA

3. päivä / sunnuntai 20.8.

Aamupäivä vapaata aikaa viime hetken ostoksille tai nähtävyyksien katsomiseen. Puolen päivän aikaan jätämme hotellin ja bussi vie meidät Berliinin kuuluisaan kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa sijaitsee myös Kasvitieteen museo. Bussikuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin klo 19.10–22.00.

Japanilainen teehuone Berliinin kasvitieteellisssä puutarhassa.

Matkan hinta on Kotipuutarhan tilaajille* 855 euroa, muille 885 euroa. Tilaajaksi lasketaan henkilö, jonka kotiosoitteeseen tilaus on voimassa, kun matkan loppulasku erääntyy.

Varaukset

HINTAAN SISÄLTYY:

  • Finnairin lennot Helsinki–Berliini–Helsinki lentoveroineen.
  • Ohjelman mukaiset kuljetukset ja sisäänpääsymaksut.
  • 2 yötä hotellissa jaetussa 2 hengen huoneessa aamiaisineen.
  • Suomenkielisen oppaan palvelut Berliinissä tulo- ja lähtöpäivinä.
  • Kotipuutarhan toimituksen edustajan palvelut koko matkan ajan.

LISÄMAKSUSTA:

  • Yhden hengen huone 115 e.
  • Viimeiseksi ilman huonekaveria ilmoittautuvan tulee varautua ottamaan yhden hengen huone.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Kon-Tiki Tours Ltd. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin sekä hinnantarkastukseen polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Matka toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 25 henkeä. Näyttelyalueen laajuuden vuoksi matkaa ei suositella liikuntaesteisille.

Kotipuutarhan edustajana matkalla on päätoimittaja Maija Stenman.

 

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.