Kauden sato nautitaan tuoreena tai se pakastetaan

Lähes kaikki vastaajista kertoivat käyttävänsä kauden sadon tuoreena (90 %) ja lähes 85 % pakastavansa, kun kysyimme elokuun kysymyksessä, Miten hyödynnät kauden sadon?

Lisäksi yli neljännes kertoi antavansa tai myyvänsä saatua satoa eteenpäin ja lähes puolet vastaajista keittää hilloa tai marmeladia saamastaan sadostaan. Kysymykseen oli mahdollista valita useampi vastausvaihtoehto. Avoimissa vastauksissa monet jakoivat vinkkejä yrttien säilönnästä sekä herkullisia reseptejä! 

Vastaajia kyselyssämme oli 272 henkilöä. Kiitos vielä kaikille kyselyyn osallistuneille!

Kirja-arvonnassa Kasvisruoka-kirjan voitti Laura Lappalainen Porvoosta. Onnea voittajalle!
 

Vastaa uuteen kyselyyn

Vastaa:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.