Lukijasivut

Anna palautetta

Kerro meille, mikä jutuistamme ilahdutti tai minkä jätit lukematta. Arvomme julkaistujen viestien kesken yhden Iloisesti pihalla -tuotepaketin.

Lehdessä oli hyviä aiheita ja paljon lukemista. Juttu virolaisen Viivi Lepikin puutarhasta (Intohimosta kasveihin) oli tosi kiinnostava. Uusia ideoita saa aina, vaikka olen monta vuotta harrastanut puutarhanhoitoa.

Jaana Makkonen, Kemi

Odotan aina innolla lehteä. Kun se on tullut laatikkoon, haluan heti lukea sen. Vielä tahtoisin lisää puutarhaan viherrakennusta. Esimerkiksi loivaan rinnepihaan luonnonkivistä vinkkejä ja kaunista katseltavaa.

Pirjo Lehtiheimo, Raisio

En ole aiemmin uskaltanut käyttää käymäläkompostia syötäville kasveille, mutta luettuani Hannele Vainion maanparannusohjeet aion ensi kesänä kasvattaa kylän komeimmat retiisit!

Tuula Virtanen, Orimattila

Mielenkiintoisia juttuja taas lehti täynnä. Tämä vuonna esiintyneet poikkeukselliset luonnonilmiöt saivat pysähtymään jutun "Tärkeintä on maan hoito" pariin ja miettimään, kuinka itse voisi vielä lisätä luonnonmukaisuutta puutarhassa ja hyötyä laajemmin sen antimista.

Miia Vuorinen, Espoo

Mummu lukee Kotipuutarhaa kolmivuotiaalle iltasaduksi ja aamulla lähdetään yhdessä puutarhatöihin.

Seija Honka, Saloinen

Lähetä viesti

osoitteella kotipuutarha@puutarhaliitto.fi tai Kotipuutarha/lukijapostia, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki, tai anna kommenttisi lukijakilpailun yhteydessä nettisivuillamme www.kotipuutarha.fi Tekstit julkaistaan mieluiten kirjoittajan nimellä. Toimitus voi lyhentää kirjoituksia.


Mikä oli tämän numeron paras juttu? Äänestä 11.10.2018 mennessä osoitteessa kotipuutarha.fi/kilpailut/

Arvomme kaikkien osallistujien kesken Lapuan Kankureiden TANHU-huovan. Tuote on 100 % merinovillaa ja se on valmistettu Lapuan kankureiden kutomossa. Kaksi värivaihtoehtoa: harmaa tai tumma harmaa. Koko 130 x 170 cm + hapsut. Palkinnon arvo on 155 euroa.

Jos osallistut postikortilla, kirjoita korttiin parhaan jutun otsikko ja sivunumero sekä nimesi ja osoitteesi. Lähetä kortti osoitteeseen Kotipuutarha/kilpailu 9, Puutarhaliitto, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

Kotipuutarha 7/2018:n kolme kiinnostavinta juttua olivat:

Rakkaudesta maatiaisiinRakkaudesta maatiaisiin
Rikat nurin luomustiRikat nurin luomusti
Paljon ideoita,  vähän tilaaPaljon ideoita, vähän tilaa

La Siesta Flora Zebra -riippumaton voitti Virpi Kerkelä Hyvinkäältä. Paljon onnea voittajalle!