Lukijasivut

Anna palautetta

Kerro meille, mikä jutuistamme ilahdutti tai minkä jätit lukematta. Arvomme julkaistujen viestien kesken yhden Iloisesti pihalla -tuotepaketin.

Salvia – romanttinen kaunotar

oli kiehtova ja mielenkiitoisesti kirjoitettu juttu. Antoi salviatietoa myös asianharrastajalle. Toinen kiinnostava juttu oli kompostointi. Hyvät ohjeet.

Kauko Kangas , Ilomantsi

Erityisesti pidän jutuista, joissa on kyse vähävaloisista puutarhoista. Itselläni on melko pimeä ja havupuiden ympäröimä pikkupiha, jossa eivät oikein viihdy kuin alppiruusut, kuunliljat ja sammal. Kesällä istututan väriä tuomaan muutamia ruusuliisoja perennoiden sekaan ja muuten yritän pärjäillä ruukuilla, joita voi siirrellä valon mukaan.

Marja Virtanen, Lempäälä

Daaliajuttu tuli kuin tilauksesta! Olen tänä kesänä sattumoisin innostunut daalioista, aikaisemmin en ollut niistä kovinkaan kiinnostunut.

Kotipuutarha-lehti on ihana. Olen joskus yrittänyt elää ilman kestotilausta, mutta ei onnistunut. Selaan myös vanhoja lehtiä yhä uudestaan ja uudestaan.

Minna Ylinen, Kiikala

Yllätyin lehden monipuolisuudesta ja mielenkiintoisista jutuista. En pidä itseäni puutarhaihmisenä, mutta lehteä lukiessani huomasin innostuvani oman kotipihani kohentamisesta.

Kaija Nikulainen, Suolahti

Lehdestä löytyi hyödyllistä tietoa kompostoinnista. Vinkeillä saa tehtyä entistä parempaa kasvuvoimaa ensi kesäksi ja kasvit kiittävät.

Tuula Keränen, Oulu

Lähetä viesti

osoitteella kotipuutarha@puutarhaliitto.fi tai Kotipuutarha/lukijapostia, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki, tai anna kommenttisi lukijakilpailun yhteydessä nettisivuillamme www.kotipuutarha.fi Tekstit julkaistaan mieluiten kirjoittajan nimellä. Toimitus voi lyhentää kirjoituksia.

Jos osallistut postikortilla, kirjoita korttiin parhaan jutun otsikko ja sivunumero sekä lukematta jääneen otsikko ja sivunumero. Merkitse myös nimesi ja osoitteesi. Lähetä kortti osoitteella: Kotipuutarha/kilpailu 9, Puutarhaliitto, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

Äänestä tämän numeron kiinnostavinta juttua 5.10.2016 mennessä osoitteessa www.kotipuutarha.fi

Arvomme kaikkien osallistujien kesken kaksi Wilfa Curly -spiraalileikkuria. Laite leikkaa vihanneksista napin painalluksella kapeaa tai leveää nauhaa esimerkiksi salaatteihin tai pastan sijasta käytettäväksi. Kolme erilaista terää, osat astianpesukoneessa pestäviä. Leikkurin arvo on 99 e.

Kotipuutarha 7/2016:n kolme kiinnostavinta juttua olivat:

Kokoaan suurempi puutarhaKokoaan suurempi puutarha
Torju puutarhan tuholaisiaTorju puutarhan tuholaisia
Kasveille lääkkeet  luonnostaKasveille lääkkeet luonnosta

Outdoorchef Vanilla -kaasugrillin voitti Jukka-Pekka Auvinen Leppävirralta. Paljon onnea!