Haluatko jatkoa Kädet Multaan -nettikursseille?

Virtuaalimultaan upotti kevään aikana kätensä 2 300 innokasta puutarhaharrastajaa. Nettikurssien sarja järjestettiin tammi–toukokuun aikana. Mistä aiheista sinä haluat kuulla seuraavaksi!

Kädet mullassa ympäri vuoden!

Kurssien aihevalikoimassa haluttiin huomioida sesongin mukaiset puutarhapuuhat, kuten kuten taimien esikasvatus ja kesäiset ruukkuistutukset. Vesiviljely-kurssilla halusimme nostaa esille mahdollisuudet kokeiluihin myös varsinaisen sesongin ulkopuolella. Viljelyä kannattaa harrastaa ympäri vuoden!

Yksi kurssisarjan päätavoitteista oli jakaa puutarhatietoutta- ja innostusta kaikille asuinpaikasta riippumatta. Kuulijat löysivätkin linjoille aina Hangosta Inariin asti!

”Nettikurssi on helppo ja innostava tapa saada uutta tietoa kiinnostavista aiheista”, kommentoi yksi kurssin osallistujista.

Haluatko jatkoa nettikursseille?

Nyt on aika suunnitella tulevaa ja haluammekin tietää, mikä aihe saa sinut osallistumaan kurssille. Kerro mielipiteesi ja katso samalla kevään nettikurssien tallenteet osoitteessa www.kotipuutarha.fi/nettikurssit

”Lisää näitä vain! Pääsee syrjäkyliltäkin helposti mukaan yrttien maailmaan.”

-nettikurssilainen

Oikaisu Kerroimme edellisessä numerossamme virheellisesti, että virtsa on steriiliä. Näin luultiin aiemmin, koska virtsan mikrobeja ei saatu käytettävissä olevilla menetelmillä esiin. Nykyisin tiedetään, että kullakin yksilöllä on oma erityinen mikrobiotansa, jonka tehtävänä on suojata isäntäänsä.