Kuukauden kysymys

Huhtikuussa kysyimme nettisivuillamme, miten muistat minkä nimisiä kasveja puutarhassasi kasvaa?

Keskustelua

Facebook-ryhmässä keskustelimme missä kaikkialla vihanneksia kasvatetaan. "Kasvatan kasvihuoneessa tomaatteja , kurkkua ja viinirypäleitä. Kasvimaalla laatikossa hyötykasveja" Riitta T. "Tomaatteja, intohimoisesti ja jo 40 vuoden ajan joka kevät." Anna W.

"Kasvatan kotona lamppujen alla maalis-huhtikuun, toukokuussa "ulkoilua" ja loppupuolella istutus kasvihuoneeseen ja patteri yöhallojen varalla. Sade ja valon puute on suurin ongelma. Viime kesän sato oli surkea ainakin tomaattien ja kurkkujen osalta." Nelson N-N.

"Kasvatan hyötykasveja pääasiassa terassilla." Saana J.

Tule sinäkin mukaan!

www.facebook.com/Kotipuutarha

Kurssit ja messut netissä  

Puutarhakurssit, luennot, messut ja muut ajankohtaiset tapahtumatiedot löydät nettisivuiltamme: www.kotipuutarha.fi/tapahtumat

Jos olet järjestämässä yleisölle avointa puutarhatapahtumaa, lähetä siitä tietoa sähköpostilla: kotipuutarha@puutarhaliitto.fi

Kestotilaajan etu !

Lehtiarkisto – mahtava tietopankki

Etkö saanut tästä numerosta tarvitsemaasi tietoa? Ota avuksi lehtiarkisto. Siellä ovat näköislehtinä kaikki vuodesta 2009 alkaen ilmestyneet Kotipuutarhan numerot, ja hakusanatoiminnolla löydät helposti etsimäsi asian.

Lehtiarkistoon pääset kirjautumaan, jos tilauksesi on normaalihintainen kestotilaus, jäsentilaus tai opiskelijatilaus. Tunnusnumeron löydät lehden takakannesta osoitteen yläpuolelta.