Lukijasivut

Anna palautetta

Kerro meille, mikä jutuistamme ilahdutti tai minkä jätit lukematta. Arvomme julkaistujen viestien kesken yhden Iloisesti pihalla -tuotepaketin.

Viime talvena sinikatajat paleltuivat lumen puuttuessa ja monet perennat myös. Tässä lehdessä oli havuista niin houkutteleva juttu, että ehkä kuitenkin taas lisään niitä kestävämpiä havuja. Japaninangervot sopivat niiden kanssa metsänreuna tontille. Ne kestivät viime talvenkin paleltumatta.

Eira Storm, Järvenpää

Tähän aikaan vuodesta sormet syyhyävät laittaa liikaa kaikkea itämään ja tietenkin liian aikaisin huonoon valaistukseen. Tästä syystä sivun 81 Adrian palautti mukavasti maan pinnalle että ei vielä – not yet...and not too much! Eli ehkäpä vielä voi käyttää aikaa suunnitteluun ihan hyvällä omallatunnolla.

Nina Kangas, Sundsberg

Ensimmäisenä hyökkäsin Koristeelliset japaninangervot -jutun kimppuun, koska kukkivat pensaat ovat isolle pihallemme järkeviä hankintoja. Erityisesti ’Golden Princess’ piristää istutuksia ja on hieno tummalehtisten kasvien seurassa. Aloin haluta jutun ansiosta ainakin ’Sparkling Champagne’ -versiota japaninangervoista, mutta myös muita...

Merja Mannila, Söderkulla

Kotipuutarha on paras suomalainen puutarhalehti! Lisää voisi olla vinkkijuttuja, esim. permakulttuurin nikseistä, jotka helpottavat maanhoitoa. Kun maa on kunnossa, on helppo kylvää ja istuttaa mitä tahansa.

Tiina Purhonen, Röölä

Toimitus: Toiveesi toteutuu hyvin pian.

Lähetä viesti

osoitteella kotipuutarha@puutarhaliitto.fi tai Kotipuutarha/lukijapostia, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki, tai anna kommenttisi lukijakilpailun yhteydessä nettisivuillamme www.kotipuutarha.fi Tekstit julkaistaan mieluiten kirjoittajan nimellä. Toimitus voi lyhentää kirjoituksia.

Mikä oli tämän numeron paras juttu? Äänestä 29.3.2017 mennessä osoitteessa kotipuutarha.fi/kilpailut/

Jos osallistut postikortilla, kirjoita korttiin parhaan jutun otsikko ja sivunumero sekä lukematta jääneen otsikko ja sivunumero. Muista merkitä myös nimesi ja osoitteesi. Lähetä kortti osoitteeseen Kotipuutarha/kilpailu 3, Puutarhaliitto, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

Arvomme kaikkien osallistujien kesken kevään uutuuden, Bosch UniversalAquatak 135 -painepesurin, joka sopii kaikkiin kodin puhdistustöihin. Yhden palkinnon arvo on 199 €.

Kotipuutarha 1/2017:n kolme kiinnostavinta juttua olivat:

"Kasvini kukkivat isoäidin ohjeilla""Kasvini kukkivat isoäidin ohjeilla"
Havujen vallassaHavujen vallassa
Siemenet multaan!Siemenet multaan!

Lapuan kankureiden Kaste-kylpytakin voitti Anne Pulliainen Oulusta. Paljon onnea voittajalle!