Lukijasivut

Anna palautetta

Kerro meille, mikä jutuistamme ilahdutti tai minkä jätit lukematta. Arvomme julkaistujen viestien kesken yhden Iloisesti pihalla -tuotepaketin.

Säästä aikaa kevääseen sai minut liikkeelle. Nurmikko oli tunkemassa kukkamaahan, ja kiiruhdin kirjoituksen luettuani heti korjaamaan sotkua.

Eila Suominen, Hamina

Lehti on aina yhtä odotettu ja täynnä tärkeää asiaa sekä kauniita kuvia. Pihaesittelyt ovat lehden parasta antia ja kurkistus muiden hienoihin pihoihin antaa itselle loputtomasti uusia ideoita.

Riina Tikkala, Helsingby

Pari tuntia lehden parissa, ja kyllä tuli hyvä mieli. Varsinkin juttu Välimeren kasvien hoidosta talvella tuli luettua sanasta sanaan.

Emmi Korhonen, Ylivieska

Luen Ella Rädyn kirjoittamat artikkelit aina. Parasta niissä on, että johonkin aiheeseen pureudutaan kunnolla. Ellan kirjoituksista saa aina uusia ideoita kasvien hankintaan ja vinkit oikeanlaisen kasvupaikan valintaan sekä hoitoon. Myös Pintaa syvemmältä -palstalla käsitellään usein itseäni kiinnostavia ja askarruttavia aiheita. Kiitokset lehden tekijöille laadukkaasta lehdestä!

Lukija Lahdesta

Kiitokset Ella Rädyn erinomaisesta geranium-artikkelista. Löysin sopivan lajin sekä pensaruusujeni väleihin, että etupihan kuivan penkin reunuskasviksi. Sain myös ratkaisun harventuneen köynnöskuusaman uudistamiseksi.

Riitta Tuominen, Turku


Lähetä viesti

osoitteella kotipuutarha@puutarhaliitto.fi tai Kotipuutarha/lukijapostia, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki, tai anna kommenttisi lukijakilpailun yhteydessä nettisivuillamme www.kotipuutarha.fi Tekstit julkaistaan mieluiten kirjoittajan nimellä. Toimitus voi lyhentää kirjoituksia.


Mikä oli tämän numeron paras juttu? Äänestä 20.12.2018 mennessä osoitteessa kotipuutarha.fi/kilpailut/

Arvomme kaikkien osallistujien kesken DeLonghin Distinta Flair -vedenkeittimen. Johdoton keitin kääntyy jalustassaan 360 astetta. Turvajärjestelmä sammuttaa keittimen veden alkaessa kiehua, kun kannu irrotetaan jalustasta tai kun siinä on liian vähän vettä. Teho 2000W, tilavuus 1,7 l. Palkinnon arvo 119 euroa.

Jos osallistut postikortilla, kirjoita korttiin parhaan jutun otsikko ja sivunumero sekä nimesi ja osoitteesi. Lähetä kortti osoitteeseen Kotipuutarha/kilpailu 10, Puutarhaliitto, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

Kotipuutarha 8/2018:n kolme kiinnostavinta juttua olivat:

Hyödynnä pihakivet– 31 vinkkiäHyödynnä pihakivet– 31 vinkkiä
’’Tärkeintä on maan hoito’’’’Tärkeintä on maan hoito’’
’’Bokashi tekee kasveista napakoita’’’’Bokashi tekee kasveista napakoita’’

Nelson Gardenin sipulikukkasetin voittivat Terttu Kaleva Helsingistä, Sanna Koponen Vakkolasta ja Milla Lassila Köyhänperältä. Paljon onnea voittajille!

KUVAT: BLOGGAREIDEN, JOUKO LUHOLA, HANNA MARTTINEN, TEIJA TUISKU