Lukijasivut

Anna palautetta

Kerro meille, mikä jutuistamme ilahdutti tai minkä jätit lukematta. Arvomme julkaistujen viestien kesken yhden Iloisesti pihalla -tuotepaketin.

Olen ollut tilaaja jo muutaman vuosikymmenen ja täytyy sanoa, että nykyään lehti on parantanut tahtia. Olen aina pitänyt artikkeleista, kuvien laatu on hyvä ja lehti kokonaisuudessaan tyylikäs! Uusia numeroita lukisi useamminkin kuin se ilmestyy. Jonkinlaisen "Tuulia maailmalta" voisi julkaista vaikka ennen taimikauden alkua, jotta voisi imeä uusia ideoita iänikuiseen pelargonia-lobelia linjalle. Kaikenkaikkiaan erittäin odotettu posti, joka pitää saada fyysisesti näppeihin!

Marjon Kauppinen, Lohja

Kotipuutarha-lehti lienee fiksuin valinta lehtitilauksissani; vaikka aina ei aika ja voimat riitä pihan hoitoon, ainakin yleistieto ja -sivistys lisääntyy! Erityisen kiitollinen olen, ettei lehti syyllistä kiireistä ihmistä, vaan lohduttaa, että puutarha voi olla vähemmälläkin hoidolla välillä. Vaihtoehtoja esitellään. Voi ihastella ja unelmoida, joskus jopa ihmetellä, mihin kaikkeen ihminen taipuu luovuudessaan, kun on kyse lähimaisemasta.

Raisa Neva-aho-Honkanen, Helsinki

Onnistumisia myös pohjoisemmilta kasvuvyöhykkeiltä – tasapuolisesti. Lehti oli nytkin hyvin eteläkeskeinen!

Marja Iisalmesta

Toimitus: Otamme oikein mielellämme vastaan vinkkejä kauniista puutarhoista ympäri Suomen. Erityisesti pohjoisen puutarhoista on aina pulaa. Lähetä vinkki osoitteella kotipuutarha@puutarhaliitto.fi ja liitä mukaan pari yleiskuvaa pihasta

Lähetä viesti

osoitteella kotipuutarha@puutarhaliitto.fi tai Kotipuutarha/lukijapostia, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki, tai anna kommenttisi lukijakilpailun yhteydessä nettisivuillamme www.kotipuutarha.fi Tekstit julkaistaan mieluiten kirjoittajan nimellä. Toimitus voi lyhentää kirjoituksia.

Äänestä tämän numeron kiinnostavinta juttua 23.12.2016 mennessä osoitteessa www.kotipuutarha.fi

Arvomme kaikkien osallistujien kesken neljä Arabian Esi-isä-muumikaadinta. Muumien esi-isät esiteltiin Tove Janssonin Taikatalvi-teoksessa vuonna 1957 ja tänä syksynä ne ovat löytäneet tiensä myös astioiden erikoistuotteisiin. Esi-isä-kaatimen koko on 1 litra, arvo noin 42 e.

Jos osallistut postikortilla, kirjoita korttiin parhaan jutun otsikko ja sivunumero sekä lukematta jääneen otsikko ja sivunumero. Merkitse myös nimesi ja osoitteesi. Lähetä kortti osoitteella: Kotipuutarha/kilpailu 10, Puutarhaliitto, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki.

Kotipuutarha 8/2016:n kolme kiinnostavinta juttua olivat:

Akkukäyttöisen G-Force moottorisahan voitti Taina Näsänen Helsingistä. Paljon onnea!