Nyt kysymme
Mitä syksyn satoa varastoit eniten?

Jäsentilaus

Jäsentilaus on tarkoitettu Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten ja -seurojen henkilöjäsenille. Alennuksen edellytyksenä on, että jäsenyys voidaan todentaa seuran tai yhdistyksen meille toimittamasta jäsenluettelosta. Tarkista täältä, olemmeko saaneet yhdistyksesi jäsenluettelon. Jos yhdistyksesi ei ole mukana listalla, ota yhteyttä yhdistyksesi hallitukseen.

Jäsentilaus on pysyvästi 15 euroa edullisempi kuin normaalihintainen kestotilaus. Jäsentilaukseen sisältyy digilehti. Digilehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä. Katso tarkempi ohje Digilehden kirjautumissivulta. 

Jäsentilaus on kestotilaus. Jos muutat kestotilauksen jäsentilaukseksi, muutos tapahtuu seuraavan laskutusjakson vaihtuessa.

Voit valita jäsentilauksen maksettavaksi 5 tai 10 numeron laskutusjaksoina.

Tallenna

 
Jäsentilaus
TILAUSSÄÄNNÖT


Huomioithan, että tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et anna sähköpostiosoitettasi, emme voi toimittaa tilausvahvistusta. Jos et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi tai et näe Kiitos tilauksesta -sivua lomakkeen lähettämisen jälkeen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kotipuutarha-lehden asiakaspalvelu
 on avoinna arkisin klo 8-16.

  • Puhelin: (09) 5841 6501

  • Sähköposti: tilaajapalvelu(a)puutarhaliitto.fi

Muut tilausvaihtoehdot

KESTOTILAUS TAI MÄÄRÄAIKAINEN VUOSITILAUS

LAHJATILAUS

Advertisement
Blogi

Maria Kesänen

Maria bloggaa meille puutarhaelämästään

Blogi kuva 21.10.2016
Talkkaritouhuja